Az Amazon nagyobbik könyvolvasója is kapható itthon
2010. január 19. írta: vecseilaszlo

Az Amazon nagyobbik könyvolvasója is kapható itthon

Mától a világ több mint száz országában lakók számára is előrendelhető az Amazon által forgalmazott Kindle termékcsalád legmodernebb, legnagyobb tudású tagja, a Kindle DX.

Forrás: HWSW
Szerző: Koi Tamás


"A kisebbik modelltől elsősorban a kijelző méretében különböző Kindle DX-et január 19-én kezdi szállítani több mint száz országba, köztük Magyarországra is az Amazon. Az eszköz nemzetközi változata az amerikai modellel egyező, nettó 489 dolláros fogyasztói áron szerepel a webáruház kínálatában, ennél azonban a vámkezelés és a postaköltség miatt jóval többet kell majd érte fizetniük a külföldieknek (Magyarországra rendelve a Kindle DX ára máris 611 dollárra emelkedik).

A kisebbik - ezzel együtt olcsóbb - Kindle nemzetközi változatát tavaly október 19. óta forgalmazza az Amazon, ez 259 dollárba kerül, és ugyanazok a tartalmak érhetők el hozzá, mint a Kindle DX-hez. A Kindle Store egyébiránt jelenleg megközelítőleg 330 ezer angol nyelvű könyvet valamint száznál is több, amerikai és nemzetközi újságot tartalmaz, melyek számait akár egyenként, akár előfizetéses rendszerben lehet beszerezni.

A webáruházból letölthető könyvek 13 dollárba kerülnek, de bizonyos kiadványokért jelentősen olcsóbban, 6 dollárért is hozzá lehet jutni. A Kindle DX a cég szerint" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr221684953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása