Még mindig az email a legnépszerűbb tartalommegosztó
2010. január 14. írta: vecseilaszlo

Még mindig az email a legnépszerűbb tartalommegosztó

Az egyszerű tartalommegosztást segítő ShareThis eszköztár világszerte 130.000 webhelyen működik, havonta átlagosan 200 millió felhasználó oszt meg a segítségével tartalmakat. Ebből a ShareThis emberei elég rendes adatmennyiséget gyűjtöttek össze, amit most megosztottak az érdeklődőkkel. (Vagyis velünk.)

Forrás:
Médiablog.hvg.hu
Szerző: Pollner


"A számokból többek között kiderült, hogy 46 %-os részesedéssel még mindig az email a tartalommegosztás legnépszerűbb eszköze. A Facebookot 14,5 a Twittert pedig mindössze 6 % használja tartalommegosztásra.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eredményeket nem szabad" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr931671958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása