Kereskedelmi menedzser
2010. január 06. írta: vecseilaszlo

Kereskedelmi menedzser

Kereskedelmi menedzser

Multinacionális, telekommunikációval foglalkozó partnercégünk számára keresünk kereskedelmi menedzsereket, Bács-Kiskun, illetve Somogy megyei munkavégzéssel. A feladat IT, illetve telekommunikációs rendszerek és eszközök értékesítése.
Fontos, hogy már meglévő, kkv szektorban működő cégek felé történik az értékesítés, új ügyfeleket nem kell akvirálni.

Megbízónk a Magyarországon működő top 50 vállalatának egyike, hatalmas ügyfélkörrel bír, és olyan műszaki, vagy IT végzettségű kollégákat keres, akiknek már van minimum 1-2, maximum 8 év értékesítői tapasztalata, és eredményeket is tud felmutatni.

Az alapbéren és jutalékon kívül szerepel a juttatásokban telefon, laptop, és természetesen céges autó.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, és aktuális álláskeresése, kérem küldje el szakmai önéletrajzát a kutato2@bap.hu e-mail címre fizetési igényének megjelölésével, hogy személyesen is fel tudjuk keresni.

Beck & Partners Személyzeti Tanácsadó Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr491650743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása