Fizetős online tévét indítana a YouTube
2010. január 06. írta: vecseilaszlo

Fizetős online tévét indítana a YouTube

A YouTube a filmkölcsönzés, és az online boltokra linkelés után újabb fizetős szolgáltatással próbálja feldobni a nem kimondottan nyereséges videómegosztót, és egy füst alatt a nagy médiacégekkel (amik folyamatosan perekkel fenyegetik a YouTube-ot a felhasználók által feltöltött jogsértő tartalmak miatt) is megpróbál békülni.

Forrás: Index

"A terv a Huluhoz hasonló online tévé beindítása, ahol a legfrissebb tévéshow-k és sorozatepizódok nézhetők meg közvetlenül a tévés vetítésük után. Míg a Hulu, ami a nagy tévécsatornák közös tulajdonában van, ingyenes (legalábbis egyelőre [1]), de reklámokkal bombázza a nézőket, a YouTube tévéje a tervek szerint fizetős lenne, de reklámmentes. A szolgáltatás így leginkább az iTunes és az Amazon konkurenciája lenne, ahonnan 1,99 dollárért már most letölthetők ezek a műsorok a tévés sugárzás másnapján.

A tévécsatornák azt szeretnék, ha" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr481651619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása