Jól él a Google-ból a Mozilla
2009. december 23. írta: vecseilaszlo

Jól él a Google-ból a Mozilla

A Mozilla napokban közzétett pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy az alapítványnak sikerült növelnie bevételét, ám a kiadásait is.

Forrás: PrimOnline
Szerző: Genda Csongor Zoltán


"Egyáltalán nem meglepő, hogy a tavalyi esztendőben befolyt 79 millió dollár legnagyobb része (75 millió) a világ vezető keresővállalatától származik, a fennmaradó részt pedig a további partnerek, mint az Amazon, a Yahoo valamint az eBay fizették be az alapítvány számlájára. A 2007-es eredményhez képest 5%-kal nőtt a Mozilla bevétele. A 2008-as évet megelőzőhöz viszonyítva azonban a kiadásai is magasabbak az alapítványnak, két évvel ezelőtt még csupán" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr391618328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása