Hogy muzsikált a Csillag születik a weben?
2009. december 23. írta: vecseilaszlo

Hogy muzsikált a Csillag születik a weben?

Nos, mint tudjátok, szombaton, a showműsor ideje alatt üzemelt a Csirip.com, vagyis az RTL Klub közösségi blokkja. Az oldal a Turulcsiripet (twitek), a Szörcs.hu-t (keresések) és a Ustreamet (élő streamvideók) használta arra, hogy egy valóban élő, közösségi szolgáltatást biztosítson a netezőknek.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0
Szerző: Hírbehozó


"Megkerestem Benedeket, a Turulcsirip mindenesét, hogy egy kicsit a számokról faggassam. Azt mondja, egy felhasználó egy látogatás során átlag 12 percig (!) nézte az oldalt. Volt, amikor egyszerre 15 ezren nézték a szájtot, ami élőben frissült.

A műsor és a webszájt hatására kb. 800 új felhasználó regisztrált, akik még aznap 9000 új csiripet írtak. Ők tehát azok, akiket kifejezetten a tehetségkutató showműsor hozott be az amúgy néhány ezer fős Twitter-közösségbe.

A Csirip.com-on amúgy több mint 30 ezer látogató fordult meg az este folyamán. Vagyis sokkal többen nézték szombat este a twiteket, mint ahányan egyáltalán twittereznek.

És a Ustreamen a közvetítés idején " ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr991617294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása