Kipróbáltuk a mobilnetes villanykönyvet
2009. december 22. írta: vecseilaszlo

Kipróbáltuk a mobilnetes villanykönyvet

Október elején jelentette be az Amazon kereskedőház, hogy a Kindle 2 e-könyv-olvasó kiszabadul az amerikai piacról. A 3G-s mobilnet kapcsolattal, hat hüvelykes e-papír kijelzővel feleszerelt kütyüt rovatunk is kipróbálta.

Forrás:
[origo] techbázis > high-tech
Szerző: Szedlák Ádám


"Az Amazon előző, retró űreszközre hasonlító e-könyv-olvasója volt az első villanykönyv, amit rovatunk kipróbálhatott. Tesztelőnk három-négy órát játszhatott Tom Plunkett, a Gawker Media technológiai igazgatójának kütyüjével, és lenyűgözve hagyta ott a világirodalom összes művének elolvasását ígérő készüléket. Most az űrkorszaki dizájnt levető, gyorsabb, szebb és okosabb Kindle 2-t volt lehetőségünk kirpróbálni, hogy megtudjuk, méltó-e még a készülék a könyvek iPodja címre.

Elegáns, de csúszós kütyü
Anyagválasztásában rendkívül igényes az Amazon Kindle 2. A készülék hátlapja szálcsiszolt alumínium, az eleje fehér, az iPodokat vagy a teflonborítású HTC Herót idéző műanyag. A magát esténként teljes billentyűzetté álmodó apró gombsor belesimul a kütyü aljába, az oldalt található lapozógombok viszont rendkívül hangsúlyosak. Minden azt mondja, hogy fel kell venni a készüléket, megnyomni a következő lapot behívó gombot, ha az oldal aljára értünk, és fel se kelni a kanapéról, míg tart a könyv.

A Kindle 2-nek sikerült elkerülnie a rá leselkedő legkomolyabb veszélyt." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr521616560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása