Magyar találmány formálhatja át az internetet
2009. december 21. írta: vecseilaszlo

Magyar találmány formálhatja át az internetet

Radikálisan átalakíthatja az interenetes információszervezést és -keresést egy magyar cég által fejlesztett program, az iGlue; a technológia az online hirdetések piacán is döntő változásokat hozhat.

Forrrás: Napi Gazdaság

"A Power of the Dream Ventures (PDV), a magyar technológiák vásárlásával és finanszírozásával foglalkozó, a Nasdaqon (OTC BB: PWRV) is jegyzett társaság újabb fontos állomáshoz érkezett, miután elindult a magyar fejlesztésű iGlue információszervező alkalmazás béta verziója (http://www.iglue.com/). Rozsnyay Viktor, a PDV elnök-vezérigazgatója szerint az iGlue forradalmi változást hoz majd az internetes információkeresésben és -szervezésben.

A fejlesztés során az iGlue több szakmai fórumon is sikerrel mutatkozott be, a Meetup konferencia közönségszavazásán a legígéretesebb magyar startupnak választották, a 2008-as Demo Hungaryn második helyezést ért el. A program elérkezett a megjelenés fázisába és fokozatosan lesz elérhető a nagyközönség számára. Néhány napja már kipróbálható a feltöltés alatt álló adatbázis, mely hamarosan a közönség számára is szerkeszthető lesz, és előkészületben van a webtartalmak szemantikus címkézését lehetővé tévő alkalmazás.

Mindennek ellenére" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr231614497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása