Google Analytics - Mérjünk mindent!
2009. december 21. írta: vecseilaszlo

Google Analytics - Mérjünk mindent!

Most látom csak, hogy még nem is írtam bejegyzést a Google Analytics eszközével kapcsolatosan. Holott már akkor tervbe volt véve, amikor kezdtem az e-commerce.blog.hu-t, de ezekszerint ez a mai napig elmaradt.

Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő


"Az a tapasztalatunk, hogy a weboldallal vagy webáruházzal rendelkező cégek nagy részének fogalma sincsen arról, hogy mi történik a weboldalán, avagy honnan jönnek, mennyit vannak ott, milyen tartalomra kíváncsiak a látogatók. Egyszerűen csak van a weboldal és statisztika nélkül, vagy ha van statisztika akkor is az a válasz, hogy "nem tudom mi azelérhetősége, nem szoktam nézni".

Hát így azért valljuk be elég nehéz megélni az Internet, hogy teljesen sötétben tapogatózunk! Amennyiben nincsen statisztika a weboldal mögött, akkor nagyon ajánlom a következő statisztikát használni: Google Analytics

Mire használható egy statisztika és mit tudunk elkerülni ha folyamatosan figyeljük a statisztikát:" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr71612397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása