Arccal a vevőszerzés és megtartás felé
2009. december 18. írta: vecseilaszlo

Arccal a vevőszerzés és megtartás felé

A marketingesek legfontosabb feladata 2010-ben a vevők megszerzése és megtartása lesz, melynek eléréséhez a legtöbben a virtuális közösségekhez fognak fordulni.

Forrás: Marketing Morzsák
Szerző: Forgács Mariann


"A virtuális programokkal foglalkozó Unisfair felmérésében 10-ből 6 megkérdezett marketinges szerint 2010-ben kritikus fontosságú lesz az új ügyfelek szerzése, de 48% a jelenlegiek megtartására koncentrálna – ez különösen fontos a válság idején.
Az Unisfair szerint a virtuális közösségek, melyek mind a potenciális, mind a már meglévő vevők számára érdekesek, segíthetnek ennek a két célnak az elérésében. A marketingesek 48%-a egyetért: ennyien jelezték, hogy a virtuális programok szervezése szerepelt azon a hármas listán, melyet jövőre gyakrabban kívánnak alkalmazni.
A leggyakoribb válasz" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr231604394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása