Online is megtekinthetők az Amazonon megvásárolt filmek
2009. december 17. írta: vecseilaszlo

Online is megtekinthetők az Amazonon megvásárolt filmek

Az Amazon Disc+ On Demand szolgáltatásának keretében bárki online is megnézheti az általa korábban megvásárolt Blu-ray vagy DVD-filmet, így senkinek sem kell várnia a mű megérkezéséig.

Forrás: SG.hu - Internet & Tudomány

"A vállalat a Blu-ray, illetve DVD-lemezeken elérhető filmek és az on-demand szolgáltatás ötvözését az Egyesült Államokban teszteli. Emiatt a kínálatban egyelőre csak 300 alkotás érhető el, ráadásul az on-demand katalógusban szereplő művek hagyományos és nem HD-felbontásúak. További korlátozás, hogy a letöltött művek nem tárolhatók, azokat az első elindításuk után 24 órán, illetve némelyiket 30 napon belül meg kell nézni.

Ugyan az ajánlat egyelőre csak az amerikai felhasználóknak érhető el, az elemzők rámutattak, hogy minden bizonnyal egy új üzleti modellt tesztel az Amazon. Tény, hogy ez a megoldás" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr991604271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása