Fejlődik a magyar e-könyv piac
2009. december 17. írta: vecseilaszlo

Fejlődik a magyar e-könyv piac

Magyarországon a digitális könyvpiac még kiépülőben van, de kisebb próbálkozások után megjelent az első óriás, a T-Csoport is egy e-könyv olvasóval.

Forrás: Litera - az irodalmi portál

"A lépés valójában csak a termék piacra dobásában jelent mérföldkövet: amíg a T-Home tartalomszolgáltatása hagy kívánni valót maga után, a független, most induló különböző magyar e-könyves projektek kínálata egyre bővül.

December 8-án mutatta be a Magyar Telekom az első Magyarországon forgalmazott elektronikuskönyv-olvasót: a T-Mobile honlapján megrendelhető Hanvon márkájú szerkezet 59990 forintba kerül. A T-Csoport könyvpiacon történő megjelenése régóta várható volt, aminek magyarázata egyszerű: a mobiltelefon, az internet és a televízió után újabb képernyős platformon jelentkeznek. A T-Home szövegadatbázisa és tartalmi szolgáltatása egyelőre gyakorlatilag nem létezik, és bár a sajtótájékoztatón kiderült, hogy állításuk szerint konkrét tárgyalásokat folytatnak különböző kiadókkal és könyvterjesztőkkel (az eddigi első konkrét jel erre az, hogy az eszköz Bookline-on is megrendelhető), a bemutatón egyelőre nem tudtak ígéretet tenni arra, hogy hamarosan kortárs magyar irodalmi művek lesznek elérhetők a T-home honlapján. Egyelőre úgy tűnik" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr541604121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása