Átvert keresők, manipulált találtok
2009. december 10. írta: vecseilaszlo

Átvert keresők, manipulált találtok

A Zwunzi reklámprogram meglehetősen kifinomult módszerekkel vezeti a felhasználókat az általa preferált weboldalakra.

Forrás: PcWorld.üzlet
Szerző: Kristóf Csaba


"Korábban sosem tapasztalt módon működik a legújabb reklámprogram. A fejlesztői arra a következtetésre jutottak, hogy a böngészőkön keresztül vezet az út a felhasználóhoz, egész pontosan a böngészőkből elérhető keresők találatainak a befolyásolásával érik el azt, hogy az általuk preferált oldalak kerüljenek a legjobb helyekre.

A Zwunzi reklámprogram weboldalakon elhelyezett reklámokat igyekszik minden áron a felhasználó elé tárni. Ennek érdekében az Internet Explorerben és a Firefoxban is olyan módosításokat végez, amelyek révén különböző átirányításokat hajthat végre weblapok között. A böngészőkhöz egy-egy kiegészítő komponenst telepít, amivel képessé válik a böngészőkben megjelenő, webes keresési eredmények manipulálására. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr761589552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása