Már a magyar forintot is kezeli a PayPal
2009. december 07. írta: vecseilaszlo

Már a magyar forintot is kezeli a PayPal

Huszonnégy új pénznemmel köztük a forinttal bővült a PayPal által kezelt fizetőeszközök listája. A szolgáltatás nem csak az új pénzek, hanem a külső fejlesztők felé is nyitni kezdett, így hamarosan érkezhetnek az ügyes fizetős oldalak.

Forrás: [origo] techbázis > internet

"Elhárult azok elől az akadály, akik eddig azért nem használták a népszerű webes tranzakciós szolgáltatást, mert csak dollárban vagy euróban volt hajlandó számolni. A PayPal segítségével már forintban is kényelmesen átutalhatunk egészen kis összegeket, amelyeket a hagyományos bankok nem, vagy csak értelmetlenül nagy költségek árán kezelnek. A szolgáltatás elsősorban az online szolgáltatások, letöltések, adományok kifizetésénél vált népszerű, de mivel a banki tranzakciós díjakat is meg lehet spórolni vele, az e-kereskedelemben is népszerű." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr121580398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása