Nagyot nőtt a Firefox részesedése ősszel
2009. december 02. írta: vecseilaszlo

Nagyot nőtt a Firefox részesedése ősszel

Az elmúlt két hónap alatt 30 millió új felhasználót hódított meg magának a Mozilla böngészője a fejlesztők becslése szerint, főleg az iskolakezdésnek köszönhetően.

Forrás: [origo] techbázis > internet
Szerző: Vámosi Gergő


"A váratlan növekedésről John Lilly, a Mozilla Coroporation vezérigazgatója számolt be saját Twitter-csatornáján. A szám csak egy becsült összeg: a böngésző felhasználóinak számát a frissítések ellenőrzéséért minden 24 órában bejelentkező szoftverek számából méri le a cég. Az így kapott számot minden alkalommal beszorozzák hárommal, ami nagyjából kiadja a felhasználótábor teljes méretét a nem minden nap netezőkkel együtt - mondta el a ZDNetnek a Lilly bejelentését kommentáló Tristan Nitot, a Mozilla Europe munkatársa.

A cég mérései szerint a Firefox napi felhasználótábora 10 millióval, összesen 113 millióra nőtt szeptember eleje óta, ami hárommal felszorozva körülbelül 30 milliós növekedést és 330 millió telepített böngészőt jelent. A 30 millió új felhasználó" ... >>


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr751568817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pivoblog · http://pivo.blog.hu/ 2009.12.02. 21:26:19

hmm.. érdekes, kiváncsi vagyok a Chrome-ba mekkora lehetőség rejlik

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2009.12.02. 22:06:03

@Mr.Miller: Semekkora. Amíg nincs add-on addig szart se ér.
süti beállítások módosítása