Beszáll a Google a zenebizniszbe
2009. december 02. írta: vecseilaszlo

Beszáll a Google a zenebizniszbe

Kiemelt találattá válnak a számok és albumok a Google keresőjében. A keresőóriás Music OneBox nevű szolgáltatásával előadó, számcím vagy akár pár sornyi dalszöveg alapján kereshetnek majd zenéket a netezők. A meglelt slágerek első meghallgatása ingyenes lesz, a későbbiekért azonban már fizetni kell majd - adta hírül a New York Times Bits blogja.

Forrás: [origo] techbázis > internet

"A találati lista első helyei között a Lala és a MySpace Music szolgáltatásoknak lesz bérelt helye. A Bits információi szerint az albumborító melletti hatalmas lejátszás gombok a két fenti szolgáltatásra viszik át majd a netezőket. A felhasználók ugyanis nem csak megtalálhatják a régen keresett slágereket, de rögtön le is játszhatják őket. Az első, ingyenes meghallgatás után azonban már vásárolni kell." ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr761567061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása