Online tévét indított a Nők Lapja Cafe
2009. november 23. írta: vecseilaszlo

Online tévét indított a Nők Lapja Cafe

A Nők Lapja Cafe női portálunkkal együttműködésben, CafeTV címmel internetes televíziót indított az Újmédia-divízió. A CafeTV elindításával az egyre erőteljesebb internetes, videós trendnek kívánunk megfelelni.

Forrás:
SanomaBudapest - az Újmédia-divízió blogja
Szerző: Benedikty Marcell


"A videós tartalom önmagában nem újdonság a Sanoma portfoliójába tartozó oldalakon, hisz a Nők Lapja Cafe oldalon eddig is rendszeresen jelentek meg videók. Ugyanakkor a CafeTV elindításával a multimédiás, videós szolgáltatások következő szintjére lépünk, és ezentúl napi 2-3 videónk is lesz, amelyek önálló honlapon (www.cafetv.hu) érhetők el. Immár nem pusztán önálló videókról van szó, hanem tulajdonképpen egy online tévéről, ahol a nézők témák szerint rendezett csatornákat találnak, rendszeresen bővülő tartalommal. (A nézőink előre tudják azt is, hogy másnap reggel 9 órakor milyen műsorral jelentkezünk.)

A témák
Az oldal első körben 9 csatornával indult, melyek témái:" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr451546036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása