Nulla másodperces látogatások az Analyticsben
2009. november 09. írta: vecseilaszlo

Nulla másodperces látogatások az Analyticsben

Az Analyticsben gyakran lehet találkozni olyan jelentésekkel, amelyek szerint bizonyos látogatások során a felhasználó látszólag nulla másodpercet töltött el az oldalon, vagy valamilyen bontásban bizonyos aloldalakon eltöltött idő nulla másodperc.

Forrás: Google Inside AdWords Magyarország - Lényeg az eredmény

"A látszólag nulla másodperces látogatásokra a magyarázat a következő: Az oldalon (például a kezdőoldalon) eltöltött idő kiszámításához az Analytics két időpont között eltelt időt vesz figyelembe: a kezdőoldal betöltődési időpontját, és azt az időpontot, amikor a kezdőoldalról a felhasználó a webhely egy másik oldalára navigál. Ekkor a kezdőoldalon eltöltött idő a két időpont különbsége. Egyszerű tehát az oldalon eltöltött idő mérése azokban a helyzetekben, ha a felhasználó a webhelyen belül több aloldalt is megtekint.

Ha viszont a látogató csak egy oldalt néz meg," ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr911510791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása