Megmondja a Facebook, mennyire boldog Amerika
2009. október 28. írta: vecseilaszlo

Megmondja a Facebook, mennyire boldog Amerika

Az Össznemzeti Boldogsági Index (Gross National Happines, GNH) a Facebook-használók üzeneteiből számítja ki, hogy az Egyesült Államok lakossága éppen milyen kedvében jár.

Forrás: [origo] techbázis

"A naponta megadható hangulatjelentésben olyan pozitív töltésű szavakat, kifejezéseket elemeztek, mint például a boldog, a juhé és a tök jó, továbbá olyan rosszkedvet sugalló szavakat, mint a szomorú, a kétségbeesett vagy a siralmas. Ezek alapján az Egyesült Államok lakosainak legboldogabb napjai általában" ... >>

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr261465153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása