Internetes csalókat füleltek le a Vaterán
2009. október 28. írta: vecseilaszlo

Internetes csalókat füleltek le a Vaterán

A portál látogatottsága szeptemberben elérte a napi 200 ezres egyedi látogatószámot, a regisztrált felhasználók száma pedig meghaladja a 940 ezer főt.

Forrás: Világgazdaság Online

"A Vaterát nagyrészt az erősebb nem látogatja, az aukciós portálon megjelenők 55 százaléka férfi. Az áruk átlagos eladási ára ötezer forint körül mozog. A feltöltési díj bevezetése után csak átmenetileg esett vissza a regisztrált termékek száma 700 ezer alá, azóta ismét 900 ezer körül van – mondta lapunknak Gerő Viktor, a Vatera ügyvezető igazgatója.

Hozzátette: a válságot nem a forgalom csökkenésében, inkább az eladók számának növekedésében érzi az e-kereskedelmi vállalkozás. A nehéz időkben" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr931465206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása