Na így néz ki egy ütős könyvreklám
2009. október 22. írta: vecseilaszlo

Na így néz ki egy ütős könyvreklám

A legöregebb Verne-rajongók szívét is megdobogtatja majd az a fogaskerekes-léghajós-krákenes animáció, amit Scott Westerfeld Leviatán című ifjúsági regényéhez készített a kiadója Keith Thompson könyvillusztrációi alapján.

Forrás: Könyvesblog - megmondjuk, mit olvass és mit ne
Szerző: Hamlet


"1914-ben járunk, Európa háborúra készül Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának másnapján. De ezt a háborút már nem a jól ismert történelmi szereplők vívják. Egy sosemvolt ipari forradalom után a Központi hatalmak óriási gőzlépegetőket és gőzrepülőket építettek, az Antant pedig, vagy ahogy magukat hívják: a Darwinisták, hajókra támadó óriáspolipokat állítottak csatasorba, és hatalmas repülő bálnákkal vigyázzák Anglia egét.

A történet főhőse" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr941460956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása