Megújult a gemiusRanking
2009. október 13. írta: vecseilaszlo

Megújult a gemiusRanking

Az imént jött egy sajtóközlemény arról, hogy megújult a Gemius webes szokásokat elemző oldala. A magyar mellett a cseh, észt, lengyel, lett, litván és az ukrán webes statisztikák is elérhetők megújult formában.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0
Szerző: hírbehozó


"Ami nekem elsőre szemet szúrt, az például a mobileszközök magyarországi ranglistája. Ebből elsőre az derül ki, hogy az Apple messze piacvezető mobilböngészés terén. Mielőtt pezsgőt bontanának az iPhone-felhasználók, nem árt elolvasni a ranglistaoldal alján a megjegyzést." ... >>

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr961446866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása