iziSHOP: utazás jegy nélkül
2009. október 13. írta: vecseilaszlo

iziSHOP: utazás jegy nélkül

A hazai piacvezető mobiljegy szolgáltatást biztosító iziSHOP mobil fizetési rendszer új eTicket technológiájának köszönhetően a mobiltelefonok mellett hamarosan akár már diákigazolványokat vagy lakcímkártyákat is használhatunk közlekedéskártya módjára városi és távolsági közlekedési eszközökön történő utazasainkhoz.

Forrás:
Bankkártya.hu

"Idén év eleje óta Pécsett már mobiltelefonon is vásárolhatunk különféle időalapú városi menetjegyeket és havi bérleteket a bankkártyánk terhére. Az ország első és jelenleg is piacvezető szolgáltatásának alapját a Hedz Kft által kifejlesztett és a CIB bankkal mint fizetési partnerrel közösen üzemeltetett iziSHOP mTicket rendszere biztosítja. Az iziSHOP jegyrendszer újjonan kifejlesztett eTicket technológiai bővítésének köszönhetően az elektronikus jegyek azonban már hamarosan nem csak mobiltelefonokon, de vonalkóddal rendelkező igazolványokon, pl. lakcímkártyákon vagy diákigazolványokon is bemutathatók lesznek, megnyitva ezzel a kaput a teljes utazó közönség előtt az elektronikus jegyek használatára.

Az új eTicket megoldás" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr291446892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása