Ki lesz az Év Internetes Kereskedője?
2009. szeptember 28. írta: vecseilaszlo

Ki lesz az Év Internetes Kereskedője?

Idén ötödik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet internetes közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg. A versenyben minden olyan vállalkozás részt vehet, amely online kereskedelmi tevékenységet folytat.

Forrás: Computerworld

"Az alapítók azzal céllal hozták létre a díjat, hogy a hazai internetes kereskedelmet támogassák, illetve szélesebb körben népszerűsítsék. Idén első alkalommal, az egyik pénzintézet támogatásának köszönhetően, az interneten szavazók is értékes nyereményre számíthatnak. További újdonság az Év Innovatív Internetes Kereskedője különdíj megalapítása, amelyet ebben az évben egy aukciós portál, támogat." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr971407482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása