Szemmozgások a közösségi oldalakon Amerikában
2009. szeptember 23. írta: vecseilaszlo

Szemmozgások a közösségi oldalakon Amerikában

A keresések egyre inkább átkerülnek a közösségi portálokra és a közösségi oldalakon eltérőek a szemmozgások a hagyományos keresőktől Amerikában. A szponzorált hirdetéseket a résztvevők 65 százaléka az első 10 másodpercben megnézte. A márkakeresések eredményeivel a twitterezők 50 százaléka volt elégedett.

Forrás: Netkutatások - A magyar és a nemzetközi Internet kutatások eredményeinek gyűjtőoldala
Szerző: Sárközy Ildikó FMCG Marketing Tanácsadó


"Social media is all the rage. But can marketers take advantage of this growing online trend, and garner actual business for the company? According to a new eye tracking study conducted by Oneupweb, the answer is yes. “We wanted to know if people actually look at ads when they are on social sites like Facebook and YouTube. Or in the case of Twitter, where will they likely look for those ads when they do begin to appear,” explains Oneupweb CEO and Founder Lisa Wehr." ... >>


Kapcsolódó cikk:
Social media eyetracking

Forrás: MiyazakiJun # Keresőmarketing és egyéb nyalánkságok
Szerző: Miyazaki Jun


"Az, hogy a keresés nem automatikusan egyenlő a Google-el, az nem csak az én mániám. A Oneupweb nevű digitális ügynökség a közösségi oldalakat vizsgálta, eyetracking módszerekkel – mit néznek a látogatók, hova kattintanak, melyek azok a területek, amiket még csak nem is látnak, annyira kizárják az agyukból." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr291399342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása