Pénzt termel a keresőm?
2009. szeptember 21. írta: vecseilaszlo

Pénzt termel a keresőm?

A Johu egy olyan hatékony keresési megoldás, amelyet bárki elhelyezhet a weboldalán, blogján ingyen. Az Etarget pedig pénzt fizet az oldalon lefutott keresések után.

Forrás: PCWORLD.üzlet
Szerző: Turcsán Tamás


"Kell egy kereső az oldalamra! Legyen ingyenes, könnyen beépíthető, praktikus és tudjon magyarul. Nem óriási elvárások a mai technológia mellett, annyira nem, hogy már született is ilyen megoldás.

A saját kereső abban az esetben lehet fontos egy weboldalon, ha sok adat, információ halmozódott már fel az oldalon. A fejlesztők azonban nagyon ritkán dolgoznak ingyen, így általában a Google belső keresője kerül az oldalra, amely sok esetben nem képes pontos keresési eredményekkel szolgálni az oldal mélyebb rétegeiben található adatok, hírek keresésekor.
  
Mindezekhez hozzátehetjük, hogy a Google igazán nem beszéli jól a magyart, ezért sok esetben nem képes különbséget tenni anyanyelvi finomságaink esetében.  Az új magyar kereső – a johu.hu - legnagyobb erőssége pont az anyanyelvi keresés. Noha a fejlesztők nem Google vetélytársnak szánták a keresőjüket, a magyar weboldalak igen hasznos kiegészítő lehet." ... >>

a JOHU címoldala

 

és a találati lista

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr871390980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása