Statisztika-morzsák a Google-től
2009. szeptember 18. írta: vecseilaszlo

Statisztika-morzsák a Google-től

Ha szeretné a legváratlanabb pillanatban elkápráztatni beszélgetőpartnereit valamilyen friss statisztikai adattal az internet világából, netán az online iparágban dolgozik, és tud angolul, akkor a Google Internet Statsot önnek találták ki.

Forrás: [origo] techbázis
Szerző: Vámosi Gergő


"A statisztika olyan, mint a bikini: sokat megmutat, de a lényeget eltakarja - tartja egy régi mondás. A Google internetes statisztika-gyűjteménye is valami ilyesmi: a komoly iparági szakértők minden bizonnyal jól ismerik az eredeti forrásként szolgáló tanulmányokat, felméréseket, de aki nem szeretné, vagy nem tudja ezeket böngészgetni, vagyis nem látja a lényeget, az rövid, könnyen emészthető formában kaphat információt a világhálóval kapcsolatban.

Az Internet Stats maximum néhány mondatban emeli ki a lényeget a szaksajtóban megjelenő és a különböző kutatóintézetek által publikált tanulmányokból. A szájt kérésre véletlenszerű adatokkal bombáz minket, vagy kulcsszavakra kereshetünk rá, de lehet benne böngészni kategóriánként is - például makrogazdasági trendek, technológia, médiafogyasztás, e-kereskedelem, és így tovább." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr401390933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása