Kétmilliárd dollárért kelt el a Skype
2009. szeptember 09. írta: vecseilaszlo

Kétmilliárd dollárért kelt el a Skype

Az eBay megszabadult a számára egyre kényelmetlenebbé váló VoIP platformtól, amelynek többségi tulajdona immár magánbefektetők kezében van - nem kezdőkről van azonban szó.

Forrás:
SG.hu - Internet & Tudomány
Szerző: Gyurkity Péter


"A várakozásoknak megfelelően az internetes aukciókról ismert cég eladta többségi tulajdonát, amely egészen pontosan 65 százalékos arányt jelent az új befektetők számára, miközben az eBay 35 százalékot tart meg saját kezében. A másik oldal szereplői jól ismerik a platformot, hiszen többen jelen voltak a korai internetes próbálkozásoknál, illetve az eBay vezetőségében dolgoztak korábban.

Az eBay még 2005-ben jutott hozzá az egyre népszerűbbé váló programhoz, mégpedig 2,6 milliárd dollárért. Nem lehet azt mondani, hogy sokat buktak volna a tranzakción, hiszen a mostani szerződést alapul véve" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.9

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr961361186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása