Közösségi média vs. hirdetések
2009. augusztus 31. írta: vecseilaszlo

Közösségi média vs. hirdetések

A közösségi média a legfelkapottabb témák közé tartozik a nyugati szaksajtóban, számos cikk és esettanulmány foglalkozik a sikeres és kevésbé sikeres hirdetési megoldásokkal.

Forrás: Rabbit - online media blog
Szerző: Ihász Ingrid


"A közösségi média szolgáltatások használata egyre növekszik, a hirdetők pedig igyekeznek megtalálni azokat a hirdetési megoldásokat, amelyek ebben a környezetben hatékonyak. Ezek a felületek a korábbi online hirdetésekétől eltérő megközelítést igényelnek, és egy-egy ilyen aktivitás sikere nem feltétlenül fejezhető ki a “régi”, bevált mérőszámokkal. A sztenderdizálás fontos lépéseként az IAB két dokumentumot is kiadott a múlt hónapban: az első a közösségi média mérésével foglalkozik, a második pedig a közösségi hirdetésekkel kapcsolatos best practice-t gyűjti össze.

Ennek apropóján érdemes a hazai legnagyobb közösségi oldalakra – iWiW, myVIP, HotDog – is vetni egy pillantást, és ezeken keresztül megvizsgálni, hogy hogyan állunk a közösségi média hirdetésekkel itthon." ... >>


Kapcsolódo dokumentumok:
Social Media ad metrics definitions (2009 May)

Social Advertising best practices (2009 May)

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr341349991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása