Árösszehasonlító oldalt indít az Auchan
2009. augusztus 31. írta: vecseilaszlo

Árösszehasonlító oldalt indít az Auchan

A nagy belföldi áruházláncok árainak összevetését teszi majd lehetővé a fogyasztók számára az az árösszehasonlító felmérés, amelyet szeptembertől publikál az Auchan Magyarország egy független árfelmérő cég részvételével - közölte Jean-Paul Filliat, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.

Forrás: Index

"A felmérést a HMSM Consulting az Auchan, a Tesco, a Cora és az Interspar áruházaiban végzi el havonta egyszer. A vezérigazgató hangsúlyozta: az Auchan sem a felmérés időpontját nem ismeri, sem azt, hogy az árfelmérő egy-egy áruházlánc melyik áruházában végzi. A honlapon (http://www.hiperarak.hu/ - számoljon utána... - a szerk.) közzétett árösszehasonlítással az Auchan Magyarország arra számít, hogy az áruházláncok "jobban odafigyelnek az árakra", a honlap célja azonban nem az árverseny növelése, hanem elsősorban a vásárlóknak szóló szolgáltatás - magyarázta Jean-Paul Filliat.

Nicolas Blancard, az Auchan Magyarország marketing igazgatója elmondta, hogy a HMSM Consulting mindig más és más 600 terméket választ ki a abból a mintegy háromezerből, ami márkás, jelentős mennyiségben értékesítenek belőle, az áruházláncok forgalmazzák és így objektíven összevethető az áruk. Az árfelmérést" ... >>

Kapcsolódó cikk:
Gyors reakció: Árösszehasonlítás Auchan-módra: már ma élesítik a vitatott oldalt
Forrás: hvg.hu

 

 



Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr201346762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pg 2009.08.31. 16:33:03

Nem találtam olyan terméket, ahol a budaörsi Auchan lett volna a drágább. Kár.

vecseilaszlo · http://vecseilaszlo.blog.hu/ 2009.09.01. 15:48:52

igen, ez kicsit neccesnek tűnik, még akkor is ha függetlennek mondott az árösszehasonlítást végző ügynökség.

bezzegszilvia · http://allas-munka.blog.hu/ 2009.09.01. 21:23:46

@vecseilaszlo:
Legalább létezik egy ilyen oldal. Ha nem jövök fel, ki tudja, mikor tudok róla. Már ezért megérte :)
süti beállítások módosítása