Hogyan lesznek látogatók a webáruházamban?
2009. augusztus 29. írta: vecseilaszlo

Hogyan lesznek látogatók a webáruházamban?

A megrendelésekhez látogatók szükségesek a webáruházban, de honnan és hogyan lehet látogatókat irányítani a webáruházba, és hogyan lesznek a látogatókból tényleges vásárlók.

Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! - Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő


"Az első és legfontosabb momentum az, hogy a webáruház készítésével egyidőben már gondoljunk arra, hogy hogyan fogjuk "reklámozni" a webáruházunkat a weben.

Célszerű a reklámokra is előre elkülöníteni költségkeretet! Tapasztaltunk szerint csak a webáruházat nyitó cégek 30%-a gondolkozik előre, vagyis nem csak a webáruház fejlesztésére, hanem a nyitást követő marketingre is előre elkülönített költségkerettel rendelkezik. Azt, hogy mennyit kell ténylegesen elkülöníteni erre nagyon változó, és függ attól, hogy milyen gyorsan szeretnénk, hogy megtérüljön a webáruház fejlesztésének költsége. Általában alkalmazható szabály, hogy legalább a webáruházra szánt költség árát célszerű reklámra fordítani az első 2-3 hónapban, ezzel "garantálható", hogy a fejlesztés költsége hamar megtérüljenek. FONTOS!" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr171342464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása