Megújul a Google webkeresője, ki is lehet próbálni
2009. augusztus 28. írta: vecseilaszlo

Megújul a Google webkeresője, ki is lehet próbálni

Gyorsabb, pontosabb, jobb: nagyjából így lehet összefoglalni az új Google keresővel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A fejlesztés alatt álló szolgáltatást már ki is lehet próbálni, a cég a nyilvános teszt alatt várja a felhasználók észrevételeit.

Forrás: [origo] techbázis
Szerző: Vámosi Gergő


"Az utóbbi időben bemutatott számtalan látványos újdonsága után a Google visszatért legfontosabb termékéhez, a webkeresőhöz, hogy újítson azon is: a cég leleplezte az új, Caffeine (koffein) kódnevű változatot. Bár a cég látszólag a konkurencia megerősödésére (a Bing.com megjelenése, a Yahoo és a Microsoft közötti megegyezés) vezetett ehhez a lépéshez, a kereső fejlesztőinek blogjából kiderül, hogy a projekten már hónapok óta dolgoztak teljes titokban a Google-nál, még pedig igen sokan.

Az újítások jelentős része a "motorháztető alatt" található, így ezekből az áltagos felhasználó nem vesz észre semmit - írják a fejlesztők a Google Webmaster Central Blogon. Nem véletlenül ott: az új kereső próbaverziója ugyanis elsősorban a szakembereknek szól, akiktől a cég visszajelzéseket is vár azzal kapcsolatban.

Hogy mit lehet újítani még a Google-on? A fejlesztők blogbejegyzése szerint az új kereső" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr821342433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása