Pushbutton: a web 3.0 felé vezető tanösvény
2009. augusztus 26. írta: vecseilaszlo

Pushbutton: a web 3.0 felé vezető tanösvény

Amikor a tavaszi "Webtrendek 2009" postban arról írtam, hogy "egyre hangsúlyosabbá válik a valós idejű adatok, kiértékelések megjelenítése", kábé olyan kezdeményezésekre gondoltam, mint a Pushbutton.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0
Szerző: Hírbehozó


"Anil Dash alapozó postjában arról ír, hogy az újfajta webes fejlesztések legérdekesebb területe az az innováció, mely a valós idejű üzenetküldés, a webszájtokra és alkalmazásokra 1-2 másodperc alatt kiküldhető frissítések körül zajlik. És bár az olyan rendszerek, mint a Yahoo News Alerts vagy a Google Reader képesek elég gyors értesítésküldésre, ezek a rendszerek még olyan infrastruktúrára épültek, mely a folyamatos rikvesztelésen alapul.

És bár régóta léteznek azonnali üzenetküldésre alkalmas eszközök (cset, IM), ezek rendszerint" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr491337764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása