Virtuális pénz hozhat valódit a Flash-játékok világába
2009. augusztus 14. írta: vecseilaszlo

Virtuális pénz hozhat valódit a Flash-játékok világába

A Flash-játékokat eredetileg hobbiból kezdték gyártani lelkes programozók, manapság viszont már több tízezer darab kering az interneten, s a hozzájuk kapcsolt hirdetéseknek köszönhetően elfogadható bevételt is termelnek. A Mochi Media virtuális pénz bevezetésétől vár további bevételeket.

Forrás: HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel


"Az iPhone veszélyezteti a webes játékot?
A mintegy 15 ezer Flash-játék terjesztéséért felelős Mochi Media Seattle-ben, a jelenleg is folyó Casual Connect Summit rendezvényen, az alkalmi játékokkal foglalkozó legnagyobb konferencián jelentette be, hogy virtuális fizetőeszközt vezet be, s reményei szerint ezzel elindít egy folyamatot, aminek révén a Flash-játékok piaca továbbfejlődhet.

A virtuális pénz leginkább a weben terjedő, ingyenesen elérhető játékok területén lehet áldásos hatású. A mobiltelefonos, főleg iPhone-os piac egyre nagyobb fejlesztői bázist szív el onnan, az Apple App Store-ban kutató felhasználók hajlandóak fizetni a programokért, míg a weben kattingató embereket nehezen lehetne rávenni, hogy pénz adjanak az ötperces szórakozásért, ezért a fejlesztők egyre szívesebben fejlesztenek mobilokra. A webes játékok szakértői szerint" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr981300828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása