Száz forintért Ferrarit
2009. augusztus 13. írta: vecseilaszlo

Száz forintért Ferrarit

Lengyelországban felettébb népszerű, már több százezer regisztrált felhasználót gyűjtött a fruli.pl aukciós szájt. Magyarországon nemrég indult kistestvére, a fruli.hu, amely ugyanazon az elven működik, mint lengyel párja: aki licitál, az mind fizet, de győztes csak egy lehet. Hány forint egy frulint, mennyi pénzt lehet elkérni egy dvd-ért, és mi köze ehhez a magatartástudománynak?

Forrás: Index
Szerző: anarki


"Régóta fáj a fogam egy Tefal márkájú, CB 552034 típusú raklettgrillre, úgyhogy megyek is a fruli.hu-ra, a május végén indított aukciós szájtra, ahol állítólag jóval a bolti ár alatt meg lehet kapni egy csomó mindent. Újonnan, garanciával. És mit ad isten, a fruli.hu-n épp egy Tefal márkájú, CB 552034 típusú rakklettgrillre lehet licitálni. A boltban 17-18 ezerbe kerül, itt meg 64 forintnál tart a licit, és már csak 7 másodperc van hátra a leütésig. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Túl." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr331300144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása