Ismét változott a spam-törvény: mégsem kell lakcímet megadni
2009. augusztus 12. írta: vecseilaszlo

Ismét változott a spam-törvény: mégsem kell lakcímet megadni

Néhány hónappal életbe lépése után ismét változott a spam-törvényként emlegetett, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.), melyből kikerült az elektronikus hírlevél küldéséhez szükséges e-mail cím mellett a lakcím megadását is előíró rendelkezés.

Forrás: SZEK.org -  Szövetség az elektronikus kereskedelemért

"A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) 6. § (2) bekezdésében szabályozott hírlevél küldéséhez adott hozzájáruló nyilatkozat kötelező tartalmi elemei megváltoztak - tudtuk meg Ormós Zoltántól, szövetségünk jogtanácsosától.  A Magyar Közlönyben 2009. június 26-án került kihirdetésre az Országgyűlés által elfogadott 2009. évi LVI. törvény, amely többek között" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr901297960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása