Az e-mail utódját mutatta be a Google
2009. június 11. írta: vecseilaszlo

Az e-mail utódját mutatta be a Google

Az elektronikus levél mára jócskán elavulttá vált - vélik az internetes vállalat fejlesztői. Hogy mi jöhet helyette? A Google bemutatta az e-mail, a chat és a szövegszerkesztő funkcióit egyesítő Wave-et.

Forrás: [origo] tecbázis
Szerző: Vámosi Gergő


"A cég fejlesztőinek elképzelése szerint a jövőben nem leveleket küldözgetünk majd egymásnak, fájlokat csatolunk, vagy chatelgetünk az ismerőseinkkel, hanem egy olyan munkafelület lesz megnyitva előttünk a böngészőben, amelyre bármit írunk, vagy bármit ráhúzunk a számítógépről - zenét, képet, dokumentumot -, az azonnal megjelenik a partnerünk előtt is, akár egy közös webes üzenőfalon.

Az e-mail - és egyben a chat, a szövegszerkesztő, és, mint látni fogjuk, sok más webes és offline eszköz - utódjául szánt termék neve Wave, vagyis hullám. A használatához, ahogy az a Google webes alkalmazásainál megszokott, nem kell telepíteni semmit, mivel a böngészőből fut. A felhasználó az üzengetésre szolgáló felület mellett láthatja saját ismerősei listáját, és a kiválasztott embereket egy kattintással bevonhatja a diskurzusba.

Minden együtt, valós időben
Alapesetben a Wave úgy működik, mint az e-mail:" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr841172302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása