Sikerrel zárult a SzEK VI. elektronikus kereskedelem konferenciája
2009. június 08. írta: vecseilaszlo

Sikerrel zárult a SzEK VI. elektronikus kereskedelem konferenciája

"Új utakon" címmel rendezte meg a SZEK 2009. május 7-8-án a VI. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát Velencén, a Hotel Spa-ban.

 

Forrás: SzEK hírlevél

"A konferencia fő témái idén az alternatív értékesítési és fizetési megoldások voltak.A konferencia az üzleti modellek bemutatásával, elemzésével kitekintést nyújtott résztvevőinek az elektronikus szolgáltatások irányába, hogy így akár új ötletek, megoldások születését is inspirálja, mivel valószínűleg még sok kiaknázatlan lehetőség rejlik az üzletágban. Újdonság volt a konferencián, hogy az első nap délutánján – nemcsak a cégvezetőkre gondolva – külön szekciót szenteltünk az online hirdetési formák területén folyamatosan zajló változásoknak, ahol többek között a Google, a Klikkmánia és az Iwiw új megoldásait mutattuk be. A második napon pedig az elektronikus számlázás jogi, technikai és biztonsági kérdéseivel foglalkoztunk. A kétnapos rendezvény a szakmai program mellett számos lehetőséget kínált résztvevőinek a kikapcsolódással egybekötött informális eszmecserékre és kapcsolatépítésre: a vacsora után borkóstoló, pálinkakóstoló, fitness-bemutató és ingyenes koktélbár várta a vendégeket.

A konferencia készült fényképek megtekintetők galériánkban."

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr751166065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása