Tovább facebookosodik az iWiW
2009. április 28. írta: vecseilaszlo

Tovább facebookosodik az iWiW

Majdnem harminc közösségi alkalmazással bővült az iWiW, amely a Facebook nyomába eredt, és szerdán nyilvánossá tette a külső fejlesztők által készített játékokat, ajánlókat, információmegosztó alkalmazásokat. De miért nem működnek rendesen?

Forrás: Index
Szerző:
anarki

"Szerdán újabb lépést tett az iWiW a facebookosodás felé vezető úton: az első és legnagyobb magyar közösségi szájton megjelentek a közösségi alkalmazások. Egyből vagy harminc.

Az alkalmazások, amelyek jó része már ismert játékok, keresők, ajánlók, megosztók magyarított klónjai, a Google által kifejlesztett Open Social API-val készülnek. Ez egyrészt azt jelenti, hogy ami az iWiWen megjelenik, az kompatibilis a legtöbb más közösségi szájt alkalmazásaival (Hi5, MySpace, Orkut, bár a Facebook pont nem Open Socialt használ). Másrészt azt jelenti, hogy azokat nem az iWiW, és nem is az iWiWet fejlesztő Virgo Systems, hanem a vállalkozó kedvű külsősök jegyzik. Ez a koncepció elméletileg változatossághoz, versenyhelyzethez és kiváló minőséghez vezet - hosszú távon mindenképpen. Rövid távon katasztrófa." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr481084745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása