Itt az első Excel-regény!
2009. április 22. írta: vecseilaszlo

Itt az első Excel-regény!

David Nygren író, képzőművész néhány hete azt a fantasztikus ötletét osztotta meg a Twitteren a követőivel, hogy Excel-táblázatban fog kisregényt írni. Gyorsan létre is jött a műfaj, a novexcel, ahol bizony nem a sorok, hanem az oszlopok között kell olvasni, így bontakozik ki Fred, Akiko, Ignas és Gabriela története.

Forrás: könyves blog

"A novella címe Under the Table (Az asztal alatt), innen mindenféle formátumokban letölthető. A történet nyolc oszlopból és harminc sorból áll, az ajánlott olvasási mód szerint az első cellától indulva" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr211066898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása