Ulickaja és Tony Curtis a Könyvfesztiválon
2009. április 20. írta: vecseilaszlo

Ulickaja és Tony Curtis a Könyvfesztiválon

Négy nap, több száz vendég, körülbelül negyvenezer-féle kötet a Millenárison - címszavakban az április 23-án nyíló XVI. Budapesti Könyvfesztivál.

Forrás: STOP
Szerző: Vas Balázs


"Már egy hét sincsen hátra és megnyitja kapuit a Budapesti Könyvfesztivál. A nemzetközi könyves szakma képviselői immár tizenhatodik alkalommal adnak majd randevút egymásnak a magyar fővárosban. Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a díszvendégként a világirodalom egy-egy élő klasszikusa érkezik Budapestre. Járt itt többek között a perui származású Mario Vargas Llosa, vagy az olasz Umberto Eco is. Idén a Magyarországon már szintén több kötete révén népszerű orosz írónő, Ljudmila Ulickaját köszönthetik a magyar könyvbarátok. Nem véletlen, hogy a Magvető Kiadó idén tavaszra időzítette új regénye, a Daniel Stein, tolmács megjelentetését.

A hagyományoknak megfelelően nem csak író, hanem ország-díszvendége is lesz a rendezvénynek." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr81076296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása