A Kelly kiadó ellopta egy könyv végét?
2009. április 06. írta: vecseilaszlo

A Kelly kiadó ellopta egy könyv végét?

Az olvasók szerint egy teljes fejezet hiányzik a tavasz egyik sikerkönyvéből, holott ez előző kiadásban még benne volt.


Forrás: hvg.hu
Szerző: KM


"A Kelly kiadó általában remek érzékkel tapint rá, mely könyveket érdemes megjelentetni, számos, nőknek szánt bestseller mellett elindítottak egy igényes főzős sorozatot is és Hugh Laurie első könyvére is ők csaptak le annak idején. A tapasztalt olvasók azonban tudják, hogy a Kelly kiadó könyveivel vigyázni kell, mert ritka, hogy minden rendben van köteteikkel. Hol tele van idegesítő fordítási hibákkal a szöveg, hol elrontják az eredeti címet, a legtöbb esetben borzalmas a borító, de a legfrissebb akciójuk azért mindenkit meglepett.

Hamarosan bemutatják a magyar mozikban is az" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr251044387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása