SixthSense avagy a jövő már itt kopogtat?
2009. április 03. írta: vecseilaszlo

SixthSense avagy a jövő már itt kopogtat?

Mi is az a SixthSense?

Mint ahogyan a neve is - szellemesen - jelzi egy olyan hordozható interface, mely hihetetlen módokon képes megsokszorozni (digitális) képességeinket, azaz egyszerű kézmozdulatok és gesztusok segítségével képesek lehetünk a bennünket körülvevő fizikai világról kiegészítő, vagy plusz információkat szerezni.

Na ez kezd egyre zavarosabb lenni - de talán hamarosan érthető lesz hogy miért is vagyok bajban a SixthSense meghatározásakor.

Akik bírják az angolt javaslom olvassanak utána itt:
SixthSense
  - integrating information with the real world


Akik viszont nem bírják az angolt, azoknak itt egy kép a lényegről:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: SixthSense

és egy megdöbbentő videó a SixthSense lehetséges felhasználási területeiről. (nagyon ügyesek ezek a MIT-es fiúk, talán nem véletlenül)

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr971037331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása