Megéri blogolni! 13 millióért kelt el egy napló
2009. február 11. írta: vecseilaszlo

Megéri blogolni! 13 millióért kelt el egy napló

Közel 13 millió forintnak megfelelő összegért adtak el az eBay aukciós portálon egy népszerű német blogot. A webes napló gazdája, Robert Basic bankár állását adta fel, hogy az új „szakmájából” éljen meg.

Forrás: Blikk

"Robert az egyik legismertebb szerző a német nyelvű blogoszférában, ahol a legtöbben hobbiból vezetnek blogot. Basic viszont ebből él: korábban bankár volt, 2003 eleje óta pedig már több mint 12 500 bejegyzést írt, és Thinking című blogja tavaly 37 ezer euró reklámbevételt termelt. Néha humoros, néha kritikus és mindig személyes hangvételű írásai főként webes trendekről, közösségi portálokról, induló internetes vállalkozásokról, blogolásról, twitterezésről szólnak.

„Jó marketingmunkával a kétszeresére vagy akár a háromszorosára is fel lehet tornászni a bevételt” – mondta a 42 éves, horvát származású szerző, aki 46 902 euróért (12,9 millió forintért) adta el a bejáratott blogot. A licit csütörtök este ért véget, a vevő a Serverloft, egy szerverüzemeltető cég." ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr30928893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása