Szponzorizált linkek a Google Suggest-ben
2009. február 05. írta: vecseilaszlo

Szponzorizált linkek a Google Suggest-ben

A Google megkezdte egy újabb reklámozási forma tesztelését, mégpedig a vállalat tesztjelleggel szponzorizált linkeket ágyazott be a Suggest-ként ismert keresési javaslatok közé.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"A keresőóriás mindent megtesz annak érdekében, hogy növelje profitját, s köztudott, hogy a cég bevételeinek a zöme a reklámokból származik, ezért mindig újabb és újabb ötletekkel rukkol elő. A Suggest névre keresztelt szolgáltatást mindenki ismeri, ha az internetezők elkezdenek begépelni egy szót a keresési mezőbe, akkor rögvest megjelenik egy legördülő menü tíz keresési javaslattal, s minél több betűt írunk be, annál pontosabb kulcsszavakat ajánl fel a szoftver." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr99924130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása