Rekordokat döntögetett az iWiW az ünnepek alatt
2009. február 05. írta: vecseilaszlo

Rekordokat döntögetett az iWiW az ünnepek alatt

Állítólag éppen december 24-én regisztrált az iWiW-be a négymilliomodik felhasználó. Még ha inkább píárfogásnak is tűnik a karácsonyi történet, a 4 millió megdöbbentően nagy szám. Azt jelenti: szinte kivétel nélkül regisztrált már az iWiW-be minden magyar netező.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0

"Ha már itt tartunk. A Webaudit szerint decemberben az átlag látogatószám majdnem pontosan egymillió volt. Ez pedig azt jelenti, hogy a négymillió regisztráció negyede aktív felhasználót takar.

Ők karácsonykor közel másfélmillió üzenetet küldözgettek egymásnak, és az üzenőfalra is több mint negyedmillió bejegyzés kanyarintottak.

A sajtóközlemény szerint a karácsonyi időszakra az iWiW-re feltöltött képek száma elérte a 26,5 milliót. Talán még ennél is meghökkentőbb adat" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr25924209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása