A NetPincér.hu 200.000 törzsvásárlóval rendelkezik
2009. február 05. írta: vecseilaszlo

A NetPincér.hu 200.000 törzsvásárlóval rendelkezik

A NetPincér.hu több mint másfélszeresére növekedett 2008-ban. A közel 200.000 törzsvásárló, több mint egy millió rendelést adott le 2 milliárd forint értékben az internetes oldalon.

Forrás: Netkutatások - a magyar és a nemzetközi Internet kutatások eredményeinek gyűjtőoldala
Szerző:
Sárközy Ildikó FMCG Marketing Tanácsadó

"A népszerűségi listát továbbra is a pizza vezeti, amelyen belül a sonkás-gombás, a magyaros foglalja el a képzeletbeli dobogó első két helyét. Egy-egy rendelésben 2-3 étel kiszállítását kérik az internetezők.

Talán az elért eredményeknek, s az arulatváltásnak is köszönhető, hogy 2008-ban ez a honlap nyerte el az Év Internetes Kereskedője címet." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr92924216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása