Végre elterjedhetnek az e-könyv olvasók
2009. január 07. írta: vecseilaszlo

Végre elterjedhetnek az e-könyv olvasók

Közel egy évtizednyi stagnálás után az elemzők és kiadók egy része arra számít, hogy végre valódi áttörés következhet be az elektronikus készülékeknél, amelyhez nagyban hozzájárulhat az Amazon és a Sony.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány
Szerző:
Gyurkity Péter

"A The New York Times cikke arról értekezik, hogy bár az elmúlt egy évtizedben a piacon jelenlévő e-könyv olvasók nem igazán hozták lázba a potenciális vásárlókat, az áttörés végre bekövetkezhet, és elterjedhetnek ezek a megoldások, amelyek idővel akár a nyomtatott kiadványokkal is felvehetik majd a versenyt. Ehhez azonban idő és további fejlesztés szükséges.

A siker első jeleit az Amazon Kindle, valamint a Sony Reader készülékei villantották meg. Jellemző, hogy a Kindle esetében Oprah Winfrey is nagyban hozzájárult az eladások megugrásához, az elemzők jó része legalábbis fontosnak tartja, hogy a népszerű műsorvezetőnő októberben kedvezően nyilatkozott saját műsorában a készülékről. Azt sajnos az Amazon nem hajlandó elárulni, hogy" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr66857962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása