A 2008-as év legnépszerűbb keresései
2009. január 07. írta: vecseilaszlo

A 2008-as év legnépszerűbb keresései

Sarah Palin, Britney Spears, az új Batman film és a különféle nemzeti közösségi oldalak, no meg a Facebook uralták a webkeresési trendeket idén, míg itthon az OTP, Csisztu Zsuzsa és az iWiW a menő. A YouTube-on az év végén a Népszigeten élő kutyusok, az olimpia alatt pedig egy lesérült magyar súlyemelő volt a sztár.

Forrás: [origo]
Szerző:
Vámosi Gergő

"Az év végével a legnagyobb keresőcégek rendre megjelentetik az évet összefoglaló toplistáikat, ami nagyjából rávilágít arra, mi foglalkoztatta leginkább az internetezőket ebben az évben.

Google: közösségi oldalak éve
A Google-nál idén az olimpia, a politika és a közösségi oldalak dominálták a webkeresést - igaz, nem egészen ebben a sorrendben. A cég Zeitgeist, vagyis "korszellem" címmel ad ki minden év végén jelentést arról, hogy mi foglalkoztatta leginkább a netezőket.

A leggyorsabban felívelő népszerűségű, vagyis a keresések tömegéből idén leginkább kiemelkedő kifejezések listájának élén"... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr67858014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása