Backlink-ellenőrzés, a siker mérőeszköze
2008. december 17. írta: vecseilaszlo

Backlink-ellenőrzés, a siker mérőeszköze

Ha keresőoptimalizálással foglalkozunk, akkor rendszeresen ellenőriznünk kell a weboldalunkra utaló linkeket, amit rendkívül könnyen és egyszerűen megtehetünk egy-két ingyenes szolgáltatás igénybe vételével.

Forrás:
Honliner - minden ami online marketing

"A linképítésről már nem egyszer beszéltünk, említettük annak nélkülözhetetlen voltát a SEO-munka során, hiszen minél több helyről hivatkoznak ránk, annál jobb pozíciót biztosít számunkra a webkereső a találati listán az adott kulcsszavakra. Talán hihetetlenül hangzik, de még mindig vannak olyan linképítők, akik manuálisan ellenőrzik le a backlinkeket, mondanom sem kell, hogy ez meglehetősen időigényes feladat. Az interneten számos viszontlink-kereső szolgáltatásra bukkanhatunk, ám ezek közül sok nem hoz kielégítő eredményt. Az általunk megvizsgáltak közül a" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr77826166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása